FI | EN
Hotellin baari
Edustus sauna hyvät löylyt
Kokoustila tampere

Vuokraa kokous-, sauna- tai ravintolatila

 

Kokoustila Kullervo

Ystävällinen henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään järjestämään onnistuneen kokoustilaisuuden. Tilat soveltuvat erinomaisesti pienehköille, enintään noin 25 henkilön ryhmille. Kokoustarjoilun voit suunnitella toivomustesi mukaisesti yhdessä henkilökuntamme kanssa. Otamme myös mielellämme huomioon erikoistoivomuksiasi menestyksekkään tilaisuuden luomiseksi. Tilassa alkoholitarjoilu A-oikeuksin.

Uudistamme Online-varausjärjestelmäämme, joten varauslomakkeemme ei tällä hetkellä ole käytössäsi. Mikäli haluat tiedustella hintoja, saatavuutta tai tehdä varauksen, ole yhteydessä vastaanottoomme numerosta 03 312 60 200 tai sähköpostilla homeland(at)homeland.fi

Ravintolatila

Tunnelmallinen ravintolatila soveltuu erinomaisesti pienimuotoisiin tilaisuuksiin ja illanviettoihin, esimerkiksi polttareihin tai pikkujouluihin. Tarjoilu voidaan räätälöidä toivomustesi mukaan. Ravintolatilan Piilo-baari A-oikeuksin antaa Sinulle mahdollisuuden nauttia baarin antimista rauhassa omassa seurueessasi.

Sauna

Hienot ja tilavat saunatilat houkuttelevat Sinua heittämään löylyä. Edustussaunaan mahtuu samanaikaisesti noin 10 henkilöä. Saunapalvelun kautta voit suunnitella tilaisuuteesi pientä purtavaa ja henkilökuntamme auttaa Sinua mielellään. Tilassa mahdollisuus alkoholitarjoiluun A-oikeuksin.

Twin huone


Kokouksen jälkeen yöpyminen onnistuu viihtyisissä huoneissamme

Valittavissanne ovat Single, Double- tai Twin-huonetyypit. Family room sekä Superior -huoneita voitte tiedustella henkilökunnaltamme.

Tutustu huoneisiin